La ciutat impulsa la campanya Terrassa amb la diversitat afectiva, sexual i de gènere que recull els actes que s'emmarquen en les jornades del Dia de la visibilitat lèsbica (26 d'abril), Dia contra la LGTBIfòbia (17 de maig) i Dia de l'alliberament LGBTI+ (28 de juny). Aquesta campanya coincideix amb el 50è aniversari de la revolta d'Stonewalli pretén celebrar la diversitat de maneres de ser, fer i estimar.

Els diferents actes de la campanya estan organitzats per membres adherits al Pacte per a la Diversitat Afectiva, sexual i de Gènere de Terrassa (Pacte DASIG). Actualment el Pacte compta amb adhesions d'entitats, institucions, sindicats, grups polítics i serveis municipals. Les entitats interessades a adherir-s'hi, poden fer-ho posant-se en contacte amb el Servei LGTBI+.

Programació de la campanya

25 04 19

Presentació de les Colònies per adolescents LGTBI+

Si ets lesbiana, gai, bisexual o trans i tens entre 13 i 17. Vine a la presentació de les V colònies d'estiu per a Adolescents LGBT. Les colònies seran del 8 al 13 de juliol del 2019 a Les Cases Altes de Posada (Solsonès, Lleida).

Si tenies pensat anar a les Colònies OASIS 2019, escriu-nos un correu electrònic a [email protected], i gestionarem la teva inscripció. 

3 5 2019

Marxa exploratòria de l'Espai Públic amb perspectiva LGTBIQ+

També conegut com a Relief Map, o Mapa de relleu de les experiències, es tracta d'una passejada per alguns carrers i places de la nostra ciutat, en les que ens aturarem per avaluar com ens sentim en base a diferents eixos interseccionals.

5 5 2019

"Raphaëlle". Obra de Teatre.

És la divisió en sexes una construcció cultural? S'ho pregunta una companyia dedicada al teatre documental que, aquest cop, pren com a protagonista una transsexual per parlar-nos sobre un món en transformació.

 

17 5 2019

Dia contra la LGTBIfòbia. Acte institucional

Jornada de sensibilització, reflexió i denúncia de les agressions físiques, intel·lectuals i morals i les discriminacions socials contra les persones per raó d'orientació sexual, identitat o expressió de gènere. Lectura del manifest a càrrec d'algun membre de la Taula del Pacte.

10 06 2019

III Concurs literari

L'Associació LGTB Terrassa organitza el III Concurs literari LGTBI+.

 

 

26 06 19

El Violeta. Presentació del llibre

"El Violeta" de Juan Sepúlveda, Antonio Mercero i Marina Cochet. Editorial Drakul.

Novel•la gràfica sobre la persecució que varen patir els homosexuals durant el franquisme, i la convivència de les dones que es varen casar amb ells. Un relat que descobreix els Camps de concentració per a homosexuals que va crear el regim i que històricament han estat oblidats.