25 11 2022

Acció ciutadana: El Batec de les Papallones

Al llarg de tot el dia, als vostres balcons, finestres, portals...

En el Dia Internacional per a l'Eliminació de les Violències contra les Dones penja al teu balcó o finestra una papallona ben grossa per mostrar el teu rebuig contra les violències envers les dones i com a símbol de lluita i cant a l'esperança.

Retalla papallones de roba, de paper, de cartolina, de les mides, materials i colors que vulguis. Deixa volar la teva creativitat i fes visible el teu posicionament i rebuig contra les violències masclistes!      Més informació aquí

06 10 2022

Taller de Fotografia i Cures

Durant els pròxims mesos d'octubre i novembre, el Servei de Polítiques de Gènere oferirà un taller de fotografia i cures, els dijous de 18 h a 20 h, des del 6 d'octubre al 24 de novembre al Casal Cívic de Ca n'Aurell. El taller anirà a càrrec de Patricia Bobillo Rodríguez.

Cal inscripció (gratuïta).

Places limitades.

29 09 2022

Busquem dones amb discapacitat!

Des del servei de Polítiques de Gènere i l'Oficina de CapacitatsDiverses iniciarem un estudi sobre la incidència de la violència masclista en les dones amb discapacitat de Terrassa.

Si hi vols participar, els requisits són :

- Dones amb reconeixement de discapacitat entre 16 i 70 anys.
- Diferents tipus de discapacitat: física (motriu/orgànica), sensorial (auditiva/visual/sordceguesa), intel·lectual o del desenvolupament, salut mental i pluridiscapacitat.
- En el cas de dones nascudes a d'altres països, qualsevol situació administrativa.

Pots sol·licitar més informació a:

- Servei de Polítiques de Gènere:
[email protected] / telèfon 937397408
- Oficina de Capacitats Diverses: [email protected] / telèfon i WhatsApp 646 387 691

Per a més informació, prem sobre el títol.