Targeta T- Blanca. La targeta T-Blanca és un títol de transport que permet fer més accessible el transport públic a tots el ciutadans i ciutadanes, especialment als col•lectius més vulnerables com la gent gran i les persones amb discapacitat que tenen uns ingressos iguals o inferiors a 12.748,29 euros de renda anual.
El cost de la targeta és anual i ve determinat pel nivell d'ingressos de la persona que la sol•licita. A menys ingressos menor cost.
Per a més informació  https://aoberta.terrassa.cat/tramits/fitxa.jsp?id=7768


La T- Hospital
La T-Hospital serveix per anar fins a l'Hospital de Terrassa de manera gratuïta. La poden demanar totes les persones empadronades a Terrassa, excepte aquelles que ja tinguin les targetes T-16 o T-Blanca.
Cost de la targeta: només 1€
La primera vegada, cal abonar 1 euro, en concepte d'emissió i gestió de la targeta. Això sí, demanem a tothom, fer un ús responsable i cívic de les targetes, doncs si se'n fa un mal ús, el cost de la següent targeta serà de 5€.
Per a més informació  https://www.terrassa.cat/targetes-bus

 

Xarxa de Biblioteques. Serveis a mida.
Per tal d'arribar a tots els ciutadans i ciutadanes sense excepció, la bct xarxa ofereix diferents serveis especials per a persones amb diferents tipus de discapacitats o dificultats d'accés: 

Serveis per a persones amb mobilitat reduïda
Serveis per a persones amb discapacitat visual
La biblioteca mòbil

Per a més informació : https://www.terrassa.cat/serveis-a-mida
 

Tramitació de documents
A les Oficines d'Atenció al Públic de plaça Didó, us podran ajudar a emplenar la documentació necessària per a fer tràmits municipals. També us assessoraran sobre a quin servei us heu d'adreçar depenent dels tràmits que vulgueu fer i els passos a seguir.
Per a més informació: https://www.terrassa.cat/atencio-ciutadana


L'Ajuntament de Terrassa posa a l'abast de les persones grans tot un seguit de descomptes i abonaments per tal que es beneficïin d'uns millors preus i puguin gaudir de l'esport i de la cultura que els ofereix la ciutat.

Descomptes per a majors de 65 anys 

Cinema Catalunya  

  • Descompte de 3,50€ en la primera sessió de cinema els dies laborables 
  • Entrada reduïda els dies laborables a un preu de 4,60€
  • Entrada reduïda els dies festius a un preu de 5,50€

Teatre Principal, Teatre Alegria i Auditori Municipal 

  • Descompte d'un 25% en les entrades que tinguin un preu superior als 7€ 
  • En el cas de l'Auditori Municipal, el descompte de 25% en les entrades a les persones majors de 65 anys