Els Jocs Esportius Adaptats per a Gent Gran de Terrassa ha estat una iniciativa d'un grup de residències de gent gran de Terrassa i Centres de Dia que cada any ha tingut més èxit i participació.

L'objectiu d'aquest projecte es promoure l'intercanvi i la participació activa de la Gent Gran, tot emfatitzant el paper actiu que aquestes persones tenen en la nostra societat.

De cadascuna de les residències i centres de dia hi participen vuit persones, les quals han de desenvolupar diferents proves de força, punteria, agilitat, etc. El joc esportiu no és només un moment lúdic, també fomenta aspectes específics com les capacitats físiques, de concentració, de reacció i de memòria i afavorir la relació entre persones grans d'altres centres mentre es passa una estona divertida.

Al campionat hi participen 14 Residències i Centres de Dia de la ciutat: Llar Terrassa, Casa Vapor Gran, Residència Catalunya, Centre de Dia la Maurina, Residència Mossèn Homs, Centre de Dia Ca n'Anglada, Centre de Dia les Arenes, Llar Residencial Sant Llàtzer, Residència i Centre de dia Sant Jordi, Residència Sant Josep Oriol, Llar Avia Maria, Egara Llar, Residència Montcau Matadepera, Fupar.

A causa de la pandèmia, i atenent a les mesures preventives a nivell sanitari, aquesta activitat s'ha deixat de fer. S'està a l'espera de poder reprendre aquesta bonica iniciativa tant bon punt millori la situació.