Una de les crítiques que es fa a les persones LGTBIQ+ és la diversitat de noms que s'utilitzen per designar com és cada persona o a qui desitja: lesbiana, gai, trans, bisexual, intersexual i més... Per visibilitzar les diferents realitats cal posar-li nom.

L'any 2021 el Servei d'Atenció Integral a la Diversitat Afectiva, Sexual i de Gènrere (SAI DASIG), va voler visibilitzar les diferents formes de ser, sentir i viure de les persones LGTBI+. I ho va fer posant nom a les diferents formes d'LGTBI-fòbia i per combatre-les hem creat el Nou Diccionari LGTBI-fòbic.

La campanya del Nou Diccionari LGTBI-fòbic està emmarcada en la commemoració de les jornades LGTBIQ+ del Dia Internacional contra l'LGTBI-fòbia, 17 de maig, i el Dia per l'Alliberament LGTBIQ+, 28 de juny.

Els objectius de la campanya són per una banda, interpel·lar a les persones que exerceixen discriminacions LGTBI-fòbiques i per l'altra, donar a conèixer el SAI DASIG perquè aquestes persones també puguin ser ateses per les professionals del servei. 

Fes clic a sobre la portada del Nou Diccionari LGTBI-fòbic i descobreix totes les definicions. 

Se us acudeixen altres definicions de comportaments LGTBI-fòbics? Digues la teva nova definició al Canal d'Instagram @generesterrassa

#posemlinom #SAIDASIG #LGTBI+ #TerrassaDiversa #generesterrassa #ccvoc #xarxasai 

 

 

 

 

Per finalitzar la campanya, es va editar un vídeo amb persones LGTBIQ+ i familiars de persones LGTBIQ+, preguntant si coneixien el SAI DASIG i la campanya del Nou Diccionari LGTBI-fòbic.

Per què...

👉🏼 Us recordem que el SAI DASIG és un servei d'atenció de qualitat i de proximitat adreçat a les persones que pateixen, han patit o estan en risc de patir discriminació o violència per la seva identitat o expressió de gènere o per la seva orientació sexual.
Així com a la població en general que s'hi adreci i a les persones que exerceixin discriminació.
 
📧 Correu electrònic: [email protected]
☎ Per WhatsApp o Telegram: 651 195 182.
🕰️ L'horari d'atenció telefònica és: De dilluns a divendres de 8.30h a 14.30h. Excepte estiu i diades especials.