El Servei de Salut i Comunitat té com a missió millorar l'estat de salut de la població facilitant l'adquisició i el manteniment d'estils de vida saludables. En definitva, pretén que la conducta saludable sigui la més fàcil.

Per a aconseguir-ho, posa a disposició de la ciutadania diversos plans i activitats destinats a promoure l'adopció d'estils de vida saludables en relació a àmbits com

La seva visió és la d'esdevenir un servei referent a la ciutat en el desenvolupament de projectes i accions de promoció de la salut.

Els seus valors són: la lluita contra les desigualtats en salut (per raó d'edat, de gènere o de classe social), el treball en xarxa i col·laboratiu i l'eficàcia i l'eficiència.

21 02 2024

I-Sex-Jove als intituts

Arrenca l'exposició I-Sex-Jove a l'Institut de Terrassa i continuarà als intituts: Nicolau Copèrnic, Can Roca, Blanxart, Santa Eulàlia, Mont Perdut, Can Jofresa i Cavall Bernat. També anirà a les escoles Ramon Pont i Andersen.

15 02 2024

Dia Internacional contra el Càncer Infantil

L'Ajuntament de Terrassa commemora el Dia Internacional del Càncer Infantil o del desenvolupament il·luminant de daurat el consistori i el Monument de la Dona, per tal de donar llum a la necessitat d'investigació científica que li cal a aquesta malaltia minoritària per trobar-li la cura ja que no es pot prevenir.

14 02 2024

Dia Internacional de les Cardiopaties Congènites

L'Ajuntament de Terrassa se suma a la iniciativa global d'il·luminar la façana del consistori i el Monument a la Dona per commemorar el Dia Internacional de les Cardiopaties Congènites.

04 02 2024

Dia Mundial contra el Càncer

Un any més l'Ajuntament de Terrassa commemora el Dia Mundial contra el Càncer amb algunes propostes:

Proper webinar per a la comunitat educativa per presentar recursos de prevenció per a l'alumnat de centres educatius: Inscripció

19 01 2024

I-Sex-Jove - Nova exposició!!

Hi ha disponible per als centres d'educació formal i no formal una exposició itinerant anomenada I-Sex-Jove. És un recurs pedagògic per a la salut afectivosexual de l'alumnat de 12 a 16 anys.

13 01 2024

"Fer-ho entre totes i tots és molt nostre"

Dissabte, sil·lumina de vermell per a la Marató de Donants de Sang que hi ha a tot Catalunya de l'11 fins al 19 de gener sota el lema "Fer-ho entre totes i tots és molt nostre" i per posar el focus en el primer pilar casteller virtual del color de la sang que es construirà amb la gent de Catalunya. Hi ha 6 mesos per aconseguir la fita, fins el 14 de juny, Dia Mundial dels i les Donants de Sang.

02 01 2024

Donació de sang i medul·la òssia

Dins de la programació Terrassa és Nadal hi ha donació de sang i medul·la òssia el 2 de gener al Centre Cívic President Macià.

11 12 2023

Espai Solidari de Salut

Terrassa és Nadal amb l'Espai Solidari de Salut del carrer de les Parres, 6 en horari de 5 de la tarda a 8 del vespre.Aquest Nadal podem regalar salut fent donacions en diferents projectes. Es poden trobar a l'Espai Solidari de Salut del carrer de les Parres, 6.

1 12 2023

Dia Mundial de la Sida

L'Ajuntament de Terrassa commemora el Dia Mundial de lluita contra la Sida amb actes i la il·luminació vermella de fons a la posta del sol.