22 02 2023

Policia Municipal i Mossos d'Esquadra promouen que els operadors d'oci nocturn siguin part activa en l'abordatge de les violències sexuals

Mossos d'Esquadra, Policia Municipal de Terrassa i el Servei de Polítiques de Gènere de l'Ajuntament de Terrassa han dut a terme una reunió amb els principals empresaris de l'Oci Nocturn i del Gremi d'Hostaleria de Terrassa per tal d'abordar la prevenció de les violències sexuals en l'oci nocturn. Es tracta del tret de sortida d'una campanya impulsada pels cossos policials per tal de garantir que la ciutat compti amb un oci nocturn segur.

25 11 2022

Acció ciutadana: El Batec de les Papallones

Al llarg de tot el dia, als vostres balcons, finestres, portals...

En el Dia Internacional per a l'Eliminació de les Violències contra les Dones penja al teu balcó o finestra una papallona ben grossa per mostrar el teu rebuig contra les violències envers les dones i com a símbol de lluita i cant a l'esperança.

Retalla papallones de roba, de paper, de cartolina, de les mides, materials i colors que vulguis. Deixa volar la teva creativitat i fes visible el teu posicionament i rebuig contra les violències masclistes!      Més informació aquí

06 10 2022

Taller de Fotografia i Cures

Durant els pròxims mesos d'octubre i novembre, el Servei de Polítiques de Gènere oferirà un taller de fotografia i cures, els dijous de 18 h a 20 h, des del 6 d'octubre al 24 de novembre al Casal Cívic de Ca n'Aurell. El taller anirà a càrrec de Patricia Bobillo Rodríguez.

Cal inscripció (gratuïta).

Places limitades.

29 09 2022

Busquem dones amb discapacitat!

Des del servei de Polítiques de Gènere i l'Oficina de CapacitatsDiverses iniciarem un estudi sobre la incidència de la violència masclista en les dones amb discapacitat de Terrassa.

Si hi vols participar, els requisits són :

- Dones amb reconeixement de discapacitat entre 16 i 70 anys.
- Diferents tipus de discapacitat: física (motriu/orgànica), sensorial (auditiva/visual/sordceguesa), intel·lectual o del desenvolupament, salut mental i pluridiscapacitat.
- En el cas de dones nascudes a d'altres països, qualsevol situació administrativa.

Pots sol·licitar més informació a:

- Servei de Polítiques de Gènere:
[email protected] / telèfon 937397408
- Oficina de Capacitats Diverses: [email protected] / telèfon i WhatsApp 646 387 691

Per a més informació, prem sobre el títol.