1 al 30 03 2024

Campanya 8 de març 2024, entorn del Dia Internacional de les Dones

La Regidoria de Polítiques de Gènere, conjuntament amb la Comissió 8 de març, organitza anualment una campanya de sensibilització entorn d'aquesta diada, al llarg de tot el mes.

El programa d'activitats d'enguany, sota el lema "Som agents de canvi per la igualtat de gènere", inclou més de 40 activitats que es duran a terme al llarg de tot el mes de març als diferents districtes de la ciutat.

Consulteu el programa

1-30 11 2023

Programa d'activitats entorn al El Dia Internacional per a l'eliminació de la violència envers les dones

La Campanya #niunamés, contra la violència masclista de 2023, abarca un programa amb més d'una vintena d'actuacions, organitzades de manera conjunta amb la Comissió 8 de març i la Taula de Violència Masclista de Terrassa, que es duran a terme al llarg del més de novembre, i que són ben variades però tenen un objectiu comú: aturar la normalització de la violència contra les dones.

Cliqueu damunt del títol per a més informació.

24 11 2023

Concentracions Ciutadanes Simultànies contra la violència masclista

Divendres 24 de novembre a la tarda, amb motiu del 25N Dia Internacional per l'eliminació de la violència contra les Dones, i dins de la Campanya #niunamés Terrassa contra la violència masclista, us convidem a participar, des dels vostres respectius barris a qualsevol de les 7 Concentracions ciutadanes simultànies als 7 districtes de la ciutat, per denunciar la violència masclista i en suport i solidaritat amb les dones que pateixen aquesta situació.

Podeu consultar els punts de concentració corresponents a cada districte, clicant damunt del títol, o prement aquí

 

 

17 10 2023

Cinefòrum per la Igualtat: LA DONA IL·LEGAL

El Servei de Polítiques de Gènere, amb la col·laboració del Servei de Ciutadania i Migracions organitzem una nova sessió del Cinefòrum per la Igualtat, amb el tema:

Dones, migració i noves formes d'explotació. 

La pel·lícula que veurem és LA DONA IL·LEGAL dirigida per Ramon Térmens.

A continuació, tindrà lloc un col·loqui dinamitzat per Alba Vera de l'entitat Adoratrius-SICAR cat

Premeu aquí per a més informació.

28 05 2023

Dia Internacional d'Acció per la Salut de les Dones

El 28 de maig es commemora el Dia Internacional d'Acció per la Salut de les Dones amb l'objectiu de fer visible la desigualtat entre dones i homes en l'àmbit de la salut, així com proposar mesures que afavoreixin la igualtat.

El grup motor del Pla local de drogues, conjuntament amb el Servei de Polítiques de Gènere, presenta la campanya "No em dona la vida!" i proposa dues activitats: una xerrada i un taller vivencial adreçat a dones. L'objectiu és posar l'èmfasi en la perspectiva de gènere en l'àmbit de les addiccions, i fer visibles les causes de malestars de gènere que sovint passen desapercebuts.

Trobareu tota la informació sobre el programa al detall de la notíca i a l'apartat d'Activitats.