18 10 22

Transinlab Jornada d'ocupabilitat i persones trans*

El 18 d'octubre de 2022 l'Ajuntament de Terrassa acull la jornada Transinlab, dirigida a conèixer la realitat de les persones trans* en l'àmbit laboral, obtenir recursos, detectar oportunitats i reptes de millora en matèria d'ocupació.

  • Data: Dilmarts, 18 d'octubre de 2022
  • Hora: de 9.30 a 14.00 hores
  • Lloc: Foment de Terrassa (Ctra. Martorell, 95 08224 Terrassa)

Continua llegint >>

 

21 06 2022

Cinefòrum per la Igualtat: "Sedimentos"

En el marc de la celebració del Dia Internacional per l'Alliberament LGTBI+, el Servei LGTBI+ de l'Ajuntament de Terrassa, organitza una nova sessió del Cicle Cinefòrum per la Igualtat amb la projecció de "Sedimentos". La projecció forma part de la programació de la 27a Mostra de Cinema LGTBI de Barcelona, Fire!!  

📆 Data: Dimarts 21 de juny de 2022. 
⌚ Hora: 18.30 hores.
📍 Lloc: Cinema Catalunya (Carrer de Sant Pere, 9, Terrassa).
🎟️ Entrada: L'aportació és de 2 €.

Més informació >>

02 05 2022

Dia contra l'assetjament escolar

El dia 2 de maig es commemora el Dia internacional contra l'assetjament escolar o bullying

Des del Servei LGTBI+ de l'Ajuntament de Terrassa fem l'aposta de seguir treballant perquè els models educatius en les infàncies i adolescències generin espais d'aprenentatge i socialització on els conflictes i malestars es gestionin col·lectivament i s'abordin aquest fenòmens entenent que tenen una arrel col·lectiva i estructural.

Més informació >>

20 11 21

4 petites decisions per promoure la llibertat de gènere en la criança

El 20 de novembre es commemora el Dia Universal dels Drets de la Infància. Per celebrar aquest dia, el Servei d'Atenció Integral a la Diversitat Afectiva de l'Ajuntament de Terrassa presenta el vídeo "4 petites decisions per promoure la llibertat de gènere en la criança", una eina que ens permet reflexionar i eixamplar l'imaginari del gènere de les criatures, afavorint el seu creixement i el seu desenvolupament físic, mental, moral, i social d'una manera sana i en condicions de llibertat i dignitat.

 

Més informació >>

02 11 21
14 05 21

Nou Diccionari LGTBI-fòbic

El divendres 14 de maig de 2021, es va presentar la campanya del Nou Diccionari LGTBI-fòbic. En roda de premsa, la regidora d'LGTBI+, Jennifer Ramírez, va relatar les prinicipals dades d'atenció del Servei d'Atenció Integral a la Diversitat Afectiva, Sexual i de Gènere de Terrassa (SAI DASIG) i va explicar la que la campanya està emmarcada en la commemoració de les jornades LGTBI+ del Dia Internacional contra l'LGTBI-fòbia, 17 de maig, i el Dia per l'Alliberament LGTBI+, 28 de juny.

Més informació >

20 01 21

Pla DASIG

L'Ajuntament de Terrassa està elaborant el Pla per a la Diversitat Afectiva, Sexual de Gènere i Familiar de Terrassa 2021-2025, que ha d'articular el conjunt d'accions que es portaran a terme en l'àmbit de les polítiques LGTBI+ pel període 2022-2025, i així actualitzar l'actual Pacte DASIG.

Seguir llegint >>

 

16 12 2020

Carta als Reis Mags

Aquest Nadal l'Ajuntament de Terrassa ha rebut un missatge del Rei Melcior!

Ara que molts nens i nenes estan escrivint les seves cartes, els Reis Mags de l'Orient els volen dir una cosa. És molt important que arribi a totes les cases! Els ajudem? 

Seguir llegint >>