04 02 2023

Visita de les persones centenàries a l'Ajuntament

Dissabte es va fer un reconeixement a les persones més grans de la ciutat convidant-les a fer una visita a l'Ajuntament, per conèixer-les i poder compartir una bona estona amb la seva companyia, sentir les seves històries i aprendre de la seva llarga experiència vital.

02 12 2022

Xerrada: Persones Grans i Entitats Bancàries

Aquest divendres, 2 de desembre de 2022, l'Oficina d'Informació a la Gent Gran ha organitzat a petició de Associació de AA.VV. Vallparadís, una xerrada en relació a les persones grans i les entitats financeres. L'entitat havia traslladat al Servei de Promoció a la Gent Gran la preocupació per aquest tema i es valorava important poder fer una xerrada tant preventiva, com també formativa.

30 11 2022

Trobada literària

El dia 30 de novembre es va realitzar una Trobada Literària per fer la presentació del llibre «La luna sobre los molinos» de l' Anna Hernández. L'autora, periodista i escriptora, ens va acompanyar i es va gaudir d'una tarda plena d'anècdotes i curiositats. La participació va ser de 30 persones.

24 11 2022

Exposició fotografica

El dia 24 de novembre, es va inaugurar l'exposició de fotografies del senyor Jordi Juncadella, alumne d'arts plàstiques del Casal. Durant la pandèmia l'espai d'exposicions, ubicat a la sala del bar restaurant Els Telers, ha estat tancat i amb aquesta exposició s'ha tornat a posar en marxa. 

28 10 2022

Nova edició d'Estalvi Energètic a l'AAVV de Les Fonts

Avui s'ha fet un nou taller d'estalvi energètic a l'Associació de Veïns i Veïnes de Les Fonts. Ha estat una sessió molt interessant per entendre les factures i detectar en quins aspectes podem rebaixar el preu i també com reduir el consum despesa.

24 10 2022

Nova edició de Llibres Humans amb Carme Llongueras

La Carme Llongueras (Terrassa, 1942) va començar a jugar a l'hoquei als 14 anys. Aquesta ha estat la gran passió de la seva vida, la va portar a conèixer molts indrets d'Espanya, a viatjar a l'estranger en plena dictadura, i a trencar molts motllos relacionats amb el que s'esperava que havien de ser i fer les noies d'aquella època.

21 10 2022

Concert del grup "The Black Birds"

El dia 21 d'octubre, emmarcat en el programa del 25 aniversari del Casal, es va realitzar un concert a càrrec del grup "The Black Birds" Negro-Spirituals A Cappella.

19 10 2022

Vacances Grans

Avui Creu Roja Terrassa ha realitzat l'acte de valoració de l'activitat pilot de les "Vacances Grans" realitzades aquest estiu amb persones grans en situació de soledat.

12 07 2022

Suport a les residències de gent gran

Aquest juliol, a la sala d'Actes del Casal Anna Murià, s'ha reunit el Servei de Promoció a la Gent Gran  amb vàries de les residències de la ciutat. La reunió ha estat presidida per la regidora de Gent Gran, la sra. Mònica Polo.  L'objectiu de la trobada és crear un espai de col•laboració entre residències i Ajuntament, entenent que les residències són els domicilis de moltes persones grans de la ciutat i calen tots els esforços per visibilitzar-les i promoure la seva inclusió.

30 03 2022

Concert de Jazz al Casal Anna Murià

En el marc del 25è aniversari del Casal Anna Murià, el músic i trompetista Josep Maria Farràs (1943) va fer un actuació per celebrar l'efemèride. 

18 03 2022

Inflexió!

El 8 de març, Dia Internacional de la Dona, és una data per fer memòria de la lluita de les dones pels seus drets i per la millora de les seves condicions de vida . Des de la Regidoria de Polítiques de Gènere, conjuntament amb la Comissió 8 de març, organitza anualment aquesta campanya de sensibilització que aquest any s'anomena "Repartim-nos les feines. Som corresponsables", per seguir prenent consciència sobre la necessitat de la plena igualtat de gèneres en tots els àmbits.

10 03 2022

Reprenem els projectes intergeneracionals

El Servei de Promoció de la Gent Gran ha reprès els projectes de relació entre les persones de diferents generacions que havien quedat suspesos per les mesures vigents fins ara.

14 02 2022

Inici del Cicle de Cinema Intergeneracional

Aquest dilluns, 14 de febrer, Sant Valentí, s'ha iniciat el Cicle de Cinema Intergeneracional. Aquest cicle està enfocat a promoure la relació de les persones grans amb persones d'altres generacions, la proposta és gaudir d'una estona de lleure plegats.