30 03 2022

Concert de Jazz al Casal Anna Murià

En el marc del 25è aniversari del Casal Anna Murià, el músic i trompetista Josep Maria Farràs (1943) va fer un actuació per celebrar l'efemèride. 

18 03 2022

Inflexió!

El 8 de març, Dia Internacional de la Dona, és una data per fer memòria de la lluita de les dones pels seus drets i per la millora de les seves condicions de vida . Des de la Regidoria de Polítiques de Gènere, conjuntament amb la Comissió 8 de març, organitza anualment aquesta campanya de sensibilització que aquest any s'anomena "Repartim-nos les feines. Som corresponsables", per seguir prenent consciència sobre la necessitat de la plena igualtat de gèneres en tots els àmbits.

10 03 2022

Reprenem els projectes intergeneracionals

El Servei de Promoció de la Gent Gran ha reprès els projectes de relació entre les persones de diferents generacions que havien quedat suspesos per les mesures vigents fins ara.

14 02 2022

Inici del Cicle de Cinema Intergeneracional

Aquest dilluns, 14 de febrer, Sant Valentí, s'ha iniciat el Cicle de Cinema Intergeneracional. Aquest cicle està enfocat a promoure la relació de les persones grans amb persones d'altres generacions, la proposta és gaudir d'una estona de lleure plegats.